AGRISO SE LANSEAZĂ INTERNAȚIONAL

Primul start-up din România care a introdus digitalizarea managementului fermelor și noile tehnologii într-un domeniu tradiționalist cum este cel al agriculturii se extinde în afara granițelor.
Încă de la început AgriSo a urmărit să asigure fermierilor servicii de care nu puteau beneficia anterior și de care aveau atât de multă nevoie, umplând vidul tehnologic care se găsea în activitatea fermierilor din România.

Ca orice lucru nou, poate părea dificil să îl integrezi în rutina unor oameni deloc obișnuiți cu modalitatea inovativă de funcționare a activității agricole, mai ales fiind un concept atât de diferit despre modul de practicare a agriculturii. Cu toate acestea, AgriSo a reușit să devină cel mai bun prieten al fermierilor, chiar și al celor reticenți la schimbare, aceștia integrând aplicația AgriSo în activitatea lor zilnică.
Avantajele folosirii aplicației AgriSo, economisirea de timp și bani cu ajutorul acesteia, precum și posibilitatea extrem de importantă de a avea control în orice moment asupra activităților efectuate la fermă, din orice loc, doar la un click distanță, au făcut ca AgriSo să fie partenerul de neînlocuit ce îți oferă tot timpul informațiile exacte, în timp real, dezvoltarea fermelor care o utilizează fiind mult mai ușoară.

Până la acest moment AgriSo a reușit să creeze un serviciu (anterior inexistent) a cărui utilitate practică l-a făcut extrem de căutat și apreciat de destinatarii săi. Schimbând percepția asupra realizării activităților agricole, integrând tehnologia în acest domeniu și reușind să ducă agricultura de la sol la satelit, AgriSo a obținut o paletă largă de clienți care îi utilizează serviciile zi de zi, și care consideră acum folosirea aplicației ca un lucru obișnuit precum lucratul pământului cu utilaje agricole.
Dobândind încrederea fermierilor și creând mediul propice dezvoltării, AgriSo consideră că evoluția este cheia susținerii rezultatului avut, astfel încât dorește să își lărgească orizonturile atât din punct de vedere teritorial, oferind serviciile sale pe piața internațională, dar și din punctul de vedere al paletei de servicii pe care le oferă, venind cu noutăți care să răspundă nevoilor actuale ale fermierilor.

În ceea ce privește prima arie de dezvoltare, AgriSo are un mare potențial de succes, având în vedere numeroasele evenimente internaționale în cadrul cărora și-a prezentat activitatea, stârnind interes și apreciere, în unele situații fiind chiar onorificată cu premii. Cu titlu de exemplu poate fi menționată participarea la Future Agro Challenge, Johannesburg, Africa de Sud, ca urmare a câștigării fazei naționale de selecție. În cadrul evenimentului au luat parte 50 de antreprenori din domeniul agriculturii, din 50 de țări diferite. De asemenea, AgriSo a avut onoarea de a participa, în calitate de invitat speaker la Digital Innovation Hub, eveniment organizat de Comisia Europeană, in Kilkenny, Irlanda și la multe alte evenimente organizate în orașe europene precum Bruxelles, Paris, Budapesta.

În vizorul AgriSo nu se află doar țările din vecinătatea României, ci întreg spațiul european și țări precum S.U.A., Africa de Sud sau Indonezia.
În privința celei de-a doua arii de dezvoltare, AgriSo dorește să surprindă cu noi servicii și caracteristici ale aplicației care nu sunt prestate și dezvoltate de nimeni până în prezent, fiind ceva cu totul inovator atât pentru România, cât și pentru restul globului. Aceste servicii vor fi puse la dispoziția clienților existenți cu prioritate.

Pentru acest scop, AgriSo a făcut deja demersuri de ceva timp, lucrând la noua platformă ce urmează a fi disponibilă la începutul anului următor.

De asemenea, va miza pe parteneriate cheie care vor concretiza o dezvoltare uriașă și extrem de importantă atât pentru piața internă, cât și pentru cea internațională.